Nga sonte merret ‘Vendim i prerë’, mbyllen të gjitha lokalet, kafiterit dhe restorantet në gjithë-

Uncategorized

Nga sonte merret ‘Vendim i prerë’, mbyllen të gjitha lokalet, kafiterit dhe restorantet në gjithë Kosovën.
Inspektorati dhe policia kanë nisur një aksion për të monitoruar zbatimin e masave anti-korona nga personat fizik dhe juridik të vendosura nga qeveria e Kosovës.

Aksioni do të zhvillohet në gjithë territorin e Kosovës.

Vendet, lokalet, marketet, lokalet dhe gjithçka tjetër që nuk i zbaton masat, pritet të i vendoset shiriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *